Omnitailers is

HÉT FACILITERENDE PLATFORM VOOR DE FASHION BRANCHE

Het platform van Omnitailers biedt merken en retailers de mogelijkheid om een gedegen omni-channel marketingstrategie uit te dragen. Door gebruik te maken van Omnitailers worden merken, retailers en retailketens op slimme wijze in de markt gezet om de eindconsument te bereiken én te converteren.
Zoals het een omni-channel strategie betaamd is de klantervaring key.

De diensten van Omnitailers worden onderverdeeld in de volgende concepten:

Retail Shop Concepts

Retail Shop Concepts
Onze concepten
Retail Shop Concepts
Retail Shop Concepts

Als winkelier met een modewinkel is aanwezigheid in de oneindige online winkelstraat geen pré, maar een must. De consument vandaag de dag wordt geïnspireerd, oriënteert en vergelijkt waar hij wil, wanneer hij wil en hoe hij wil – zowel online als offline. Zorg dat jouw fysieke winkel ook online aanwezig is met een doelgerichte omni-channel strategie, met een goede klantenbinding en meer omzet tot gevolg.

retail-shops-concept---STORE-              retail-shops-concept---winkelier-klein-

LOCALS UNITED

Locals United biedt jou als winkelier het platform. Met Locals United beheer je gemakkelijk je eigen webshop en heb je het Omnitailers team achter je met kennis en ervaring op het gebied van online marketing en de laatste technologische ontwikkelingen. Vorm één front met je retail-collega’s door je aan te sluiten bij Locals United, zodat je jouw nauwkeurig geselecteerde collectie óók online kan presenteren én verkopen op een eigen webshop.

Vele winkeliers gingen je voor, bekijk hier het overzicht. Zorg dat jouw fysieke winkel ook online aanwezig is met een eigen webshop, met de expertise van het Omnitailers team op het gebied van technologie en marketing, neem contact met ons op!

Fotostudio

Fotostudio
Onze concepten
Fotostudio
Fotostudio

Waar in een winkel gevoeld en gepast kan worden, hangt een verkoop in de digitale winkelstraat af van de rich content, denk hierbij aan: foto’s, beschrijving, pasvorm, kleuren en maten. Omnitailers biedt de mogelijkheid om de rich content te genereren van de gehele of een deel van de collectie.

Waarom gebruik maken van Omnitailers Fotostudio:

Snelle afhandeling (binnen 5-7 werkdagen)
Hoge kwaliteit
Lage kosten
Gestoomd en zorgvuldig verpakt wordt de collectie geretourneerd
Zowel mogelijk voor merken, retailers als retailketens

Direct Shop Concepts

Direct Shop Concepts
Onze concepten
Direct Shop Concepts
Direct Shop Concepts

Omnitailers is de faciliterende marketing partner welke extra afzetkanalen voor merken, retailers en retailketens aanbiedt. Elk afzetkanaal is gericht op een specifieke niche markt.

Een samenwerking met Omnitailers leidt tot het genereren van extra omzet en het bereiken van een nieuwe markt. Het merk, de retailer of de retailketen verzorgt de fulfilment, aan de hand van drop-shipment afspraken. Het is eveneens mogelijk om voorraad bij een externe fulfilment partij onder te brengen – middels een consignatie overeenkomst.

Brandkids

Doelgroep: Ouders van kinderen van 0 tot 10 jaar

Concept: Een groot aanbod met kinderkleding van topmerken voor ieder seizoen

Waarom Brandkids.nl:

Relevante aanbiedingen afgestemd op de individu via mailings
Inspiratie van bekende en onbekende mama’s via blog, social media en mailings
Altijd de leukste fashion van diverse merken op één kanaal
Gratis retourneren
Consumenten geven Brandkids een 9,1